Slovensko zverejnilo nomináciu na majstrovstvá sveta

13.11.2012 08:08

V piatok 9.11.2012 zverejnil reprezentačný tréner Holovka 20 člennú súpisku hráčov, ktorí budú na 9.Majstrovstvách sveta vo florbale hrať za Slovensko. V nominácii je najviac hráčov (sedem) z momentálne najlepšieho slovenského družstva ŠK 1.FBC Trenčín, štyroch zástupcov má v súčasnosti vedúce družstvo extraligy FTVŠ Bratislava, troch Florko Košice, dvoch Žilina, jedného ATU Košice a na súpiske sú aj traja legionári.

V základnej skupine Majstrovstiev sveta sa naša reprezentácia postaví hneď v otváracom zápase šampionátu 2.decembra proti domácemu Švajčiarsku, ktoré na doterajších svetových šampionátoch získalo štyri tretie a jedno druhé miesto. Domáci si robia zálusk na celkové prvenstvo a tak to naši budú mať veľmi veľmi ťažké.

Cesta za postupom, t.j. aspoň druhým miestom v skupine vedie cez ďalších dvoch súperov. O dva dni po premiére na Majstrovstvách sveta si Slováci zmerajú sily so silným Estónskom. Hneď na druhý deň budú musieť prípadný bodový zisk potvrdiť v zápase s veľkou neznámou - výberom Singapúru.

Viac info: https://www.wfc2012.ch/

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode