Prihlasovanie do 4.ročníka MFL otvorené!

12.08.2014 23:55

Po dramatickom treťom ročníku organizuje FBC Slovan Rimavská Sobota pre všetkých milovníkov hry s perforovanou loptičkou ďalší ročník Miniflorbalovej ligy v Rimavskej Sobote!

Ako furt, aj tentoraz bude snahou organizátora posunúť latku kvality, atraktívnosti a zábavnosti súťaže vyššie, s čím súvisia drobné vopred avizované zmeny - možnosť prihlásiť do súťaže aj vlastný B-tím a možnosť rozdeliť súťaž na dve kvalitatívne časti. Chceme otvoriť dvere do súťaže nielen kvalitným celkom, ktoré už vedia o čom miniflorbal je, ale aj mladším ročníkom, dievčatám či partiám, ktoré si chcú v piatok len tak zahrať.

Ďalšie kecy o MFL necháme na zástupcu organizátora súťaže, rozhovor s ktorým prinesieme v priebehu augusta. Pome k tomu dôležitejšiemu - základným informáciám o MFL 2014/2015: hrávať sa bude prevažne v piatok večer, občas počas vložených víkendových dní v telocvični ZŠ M.Tompu na sídlisku Západ a to od polovice septembra 2014 cca do konca apríla 2015. Zápasy si tímy budú naďalej rozhodovať navzájom, pričom každý tím bude musieť pri vstupe do súťaže za seba nominovať aspoň jedného rozhodcu. Systém súťaže bude známy po uzatvorení prihlášok. V pláne je, aby pri dostatku tímov boli tieto rozdelené do dvoch výkonnostných skupín, z ktorých sa bude asymetricky postupovať do play off (t.j. zo silnejšej skupiny tam postúpi viac družstiev než zo slabšej). Každý tím musí pred vstupom zložiť zálohu 50€, ktorá mu bude po skončení sezóny navrátená. Za každý zápas zaplatí tím 13€ (z toho 2€ príspevok rozhodcom, t.j. cenník zostal rovnaký, len je snaha motivovať družstvá, aby dávali k dispozícii schopných rozhodcov), pričom počas sezóny ich odohrá minimálne 20.

Bližšie informácie o súťaži je možné vyčítať z pravidiel, získať od jedného zo 130 hráčov, ktorí hrali v minulom ročníku MFL, alebo najlepšie napísať priamo zástupcovi organizátora súťaže na nový majl: miniflorbal@gmail.com
 

Ak si už presvedčený o tom, že MFL bude pre Teba to pravé orechové, postupuj podľa overeného návodu:

  1.  Prečítaj si pravidlá florbalu. Ak si už miniflorbal hral, kuk aspoň sem.
  2.  MFL sa riadi svojimi pravidlami. Tie si stiahni a ozaj dôkladne preštuduj Pravidlá_MFL_14_15.pdf (70 kB).
  3.  Keď dávaš dokopy družstvo, mysli na to, že optimálny počet hráčov pre MFL je cca 10 - 12. Problémom zvykne byť brankár, ale niekoho už len ukecaj, organizátor zvykne brankárovi požičať na zápas prilbu i kolenačky, ak nemá vlastné. Ak je vás veľa, prihlás tímy dva :)
  4.  Vyberte si spomedzi seba jedného, ktorý vás bude zastupovať pred organizátorom súťaže, bude od neho dostávať podklady (kedy sa odohrajú zápasy a pod.) a cez ktorého budete s organizátorom komunikovať, prednášať sťažnosti, priania atď. Váš zástupca by mal mať mobilný telefón na ktorý sa mu je možné dovolať a e-mailovú adresu, ktorú si pravidelne číta.
  5.  Keď máš toto za sebou, prihlás družstvo majlom na adrese miniflorbal@gmail.com. E-mail by mal obashovať názov družstva, počet prihlásených tímov (jeden, alebo dva), kontakt na vášho zástupcu. Organizátor Ti ptm zavolá, dohodne si s Tebou osobné stretnutie kde sa zoznámite a dozvieš sa všetko potrebné. Na tomto osobnom stretnutí zaplatíš zálohu za štart v MFL - bez jej vyplatenia Ťa organizátor nepovažuje za prihláseného.

Ešte pred novou miniflorbalovou sezónou sa v sobotu 13.septembra uskutoční predsezónny turnaj. Aby ho prihlásené družstvá brali konečne vážne, dostal názov "O zlaté gate", lebo keď sa o tie nehrá, nejde predsa o nič :) Ale takto bude striekať krv, budú praskať kosti a protivníci sa zoderú z kože. Predsezónny turnaj bude znova otvorený pre všetkých, nielen pre účastníkov MFL, t.j. na turnaj sa môžte poskladať, ako sami uznáte za vhodné. Štartovné bude rozumné (20€ na tím). Prihlásiť sa možno na e-mailovej adrese miniflorbal@gmail.com. Bližšie info o ňom bude zverejnené ešte pred koncom augusta.

Týmto otvárame možnosť prihlásiť sa do MFL, a na turnaj "O zlaté gate". Koniec prihlasovania je stanovený na 7.septembra 2014 21:00.
Zaželajme si ďalší športový superrok!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode