Novohradsko - Malohontský pohár už o dva mesiace!

06.03.2013 14:18

Na záver "malej" florbalovej sezóny pripravuje klub FBC Slovan Rimavská Sobota v spolupráci s organizátormi mestskej florbalovej ligy v Lučenci turnaj o Nohovhradsko - Malohontský pohár. Ten sa uskutoční v sobotu 4.mája 2013 v Rimavskej Sobote. Právo účasti na turnaji si vybojujú tri najlepšie umiestnené mužstvá MFL v Lučenci a v Rimavskej Sobote.

Herný systém - na turnaji odohrá v základnej časti turnaja každé družstvo z Lučenca zápas s každým družstvom z Rimavskej Soboty, pričom zápasy sa budú hrať na dve desaťminútové tretiny. Zo zápasov základnej časti vzíde tabuľka a podľa umiestnenia v nej sa stretnú dvojice o piate, tretie a prvé miesto. Zápasy o umiestnenie sa budú hrať 3x10 minút a v prípade nerozhodného stavu sa rozhodne v trojici samostatných nájazdov.
Turnaj bude rozhodovaný rozhodcami z Lučenca aj Rimavskej Soboty podľa pravidiel používaných v rimavskosobotskej MFL.
Program turnaja a bližšie informácie pre divákov budú zverejnené neskôr. Vedúci dotknutých družstiev z MFL v Rimavskej Sobote budú vopred informovaní o podmienkach štartu na turnaji. Záujemcovia o pomoc pri organizovaní turnaja sa môžu kontaktovať na klub prostredníctvom majlu fbcslovan@gmail.com, alebo priamo na zápasoch MFL u organizátora súťaže.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode