Nominácia hráčov na Zápas hviezd MFL

05.02.2015 18:28

Zápas hviezd sa blíži, zostávajú doň len dva posledné týždne. A tak nastala tá chvíľa, na ktorú sa čaká vždy rovnako s napätím, ako na samotnú exhibíciu: predstavenie nominácie hráčov!


Ešte predtým si pripomeňme, že 20.februára 2015 od 18:45 sa už tretí krát stretnú vybraní miniflorbalisti v exhibičnom zápase výberu Bielych proti Modrým. Zápas sa vždy koná vo februárovom termíne, pretože ide o pripomenutie si založenia športového klubu Slovan Rimavská Sobota 23. februára 1922. Zápas sa odohrá na tri 15 minútové tretiny, hrať sa bude na čistý čas.
Ako sa rodila nominácia? Tento rok najťažšie zo všetkých predošlých ročníkov. Rozhodli sme sa totiž dať príležitosť znova dvom brankárom v oboch tímoch, avšak v poli bude môcť každý tím postaviť len tri trojky. Nominovať tak bolo možné len 22 hráčov z rekordného množstva 13 tímov tak, aby podľa možností mal každý tím zastúpenie. Nominácia tak nie je len jednoduchým výberom 22 najlepších hráčov podľa nejakých štatických kritérií, je to priam achýmia. Nomináciu, tak ako vždy doteraz, vyberal tréner FBC Slovan Rimavská Sobota Michal Radnóti. Prípadné sťažnosti je preto potrebné adresovať priamo jemu :)
Po výbere a jeho kritickom prehodnotení sme hráčov žrebom rozdelili do dvoch súperiacich tímov. Ako (veríme) nastúpia hráči do zápasu 20.februára?

Nominácia "Bieli":  Gašparovič Henrich (FLY), Klincko Marek (BUL), Farkaš Denis (HOR), Golian Igor (DYN), Kurek Ján (TOR), Mrnka Peter (TIT), Nôta Lukáš (NAP/WBG), Pajtáš Martin (FLY), Sarvaš Samo (DYN), Totkovič Richard (WBG/TIT), Štofaník Marián (SLO).

Nominácia "Modrí": Bubenka Miroslav (RXL), Dobrocký Jozef (PAN), Gondáš Ján (KRU), Ivarg Rado (KRU), Karásek Michal (RXL), Kostovič Milko (SLO/DYN), Poljak Andrej (HOR), Radnóti Michal (WBG/TIT), Repka Peter (CLV), Sojka Matej (CLV), Šándor Matej (TIT).

Všetkým nominovaným hráčom k výberu gratulujeme a všetkých nenominovaných hráčov radi privítame v hľadisku!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode