Malohontsko - Novohradský pohár znova v Rimavskej Sobote!

02.04.2014 21:43

Blíži sa záver miniflorbalovej sezóny. Ako sme už upozorňovali pred štartom zápasovej série o 3.miesto, okrem bronzu sa hrá aj o účasť na Malohontsko - Novhoradskom pohári 2014! Ten sa po minulom úspešnom prvom ročníku v rovnakom formáte uskutoční aj tentokrát v Rimavskej Sobote.


Dňa 4.mája sa teda šesť špičkových družstiev z oboch blízkych okresných miest stretne v základnej časti turnaja systémom každé družstvo z Lučenca proti každému družstvu z Rimavskej Soboty. Zápasy základnej časti turnaja sa budú hrať v skrátené 2x8 minút. Zo zápasov základnej časti vzíde tabuľka a podľa umiestnenia v nej sa stretnú dvojice o piate, tretie a prvé miesto.

Zápasy o umiestnenie sa budú hrať 2x15 minút presne podľa zvyklostí z Miniflorbalovej ligy, akurát že v prípade nerozhodného stavu sa o výsledku rozhodne priamo samostatnými nájazdmi. Na turnaji sa okrem toho odskúša novinka, s ktorou sa uvažuje v pravidlách MFL pre ročník 2014/2015 a to skrátenie trestu družstva po inkasovanom góle.

Program turnaja a bližšie informácie pre divákov budú zverejnené neskôr. Vedúci dotknutých družstiev z oboch MFL budú vopred informovaní o podmienkach štartu na turnaji. Záujemcovia o pomoc pri organizovaní turnaja sa môžu kontaktovať na klub prostredníctvom majlu fbcslovan@gmail.com, alebo priamo na zápasoch MFL u organizátora súťaže.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode