Magazín MFL (35): Zimná MFL

26.12.2014 14:14

Posledné štyri miniflorbalové piatky mali adventnú atmosféru.
Vianočné sviatky - tohto roku bez snehu a mrazu - sú temer za nami.
Zima však trieska na dvere, mráz a i sneh vtrhnú aj do našej doliny. S mrazom a snehom prichádza aj ďalšia novinka MFL - zimná liga!
Je to príležitosť pre tie tímy, ktorých hráči sú počas sviatkov doma a nechcú príliš vypadnúť zo zápasového rytmu - príležitosť stretnúť sa, zahrať si, športom prežiť sviatky. Túto sezónu túto možnosť využije deväť tímov.

Pre ne ako aj pre ostatných fanúšikov sobotského miniflorbalu bude na zápasoch k dispozícii farebný výtlačok 35.čísla Magazínu MFL. Toto je v znamení koncoročného hodnotenia. S kým iným by mal byť vedený koncoročný rozhovor o rimavskosobotskom florbale, ak nie s osobou najpovolanejšou - zakladateľom FBC Slovan, jeho Vedúcim, športovým vedúcim, trénerom, rozhodcom, hráčom, osobou zodpovednou za postupné sprevádzkovanie telocvične Osemnástka, vedúcim florbalových krúžkov pre deti a súčasne florbalovou čiernou ovcou, tvrdohlavou i svojhlavou a preto občas nenávidenou??
Rozhovor s Mišom Radnótim prinášame znova za ľudových 20 centov.

Prvé tri zápasy "Zimnej MFL" sa odohrajú v Osemnástke už túto sobotu 27.decembra. Na zápasoch je vzhľadom na podmienky v telocvični hráčom dovolená ďalšia vrstva dlhého teplého oblečenia, aby sa predišlo zraneniam či neželaným zdravotným následkom.

Program zápasov a obsadenie rozhodcov 27.decembra 2014:
10:00 Slovagre - Titans (vzájomný zápas v sezóne 6:10, rozhodujú: Radnóti, Totkovič)
11:00 FBK Kružno - Flyers (vzájomné zápasy v sezóne 6:7, 4:7, rozhodujú: Tóth, Mázik)
12:00 WB Gamblers - Torpédo Hodejov (vzájomné zápasy v sezóne 19:8, 11:8, rozhodujú: Kmeť, Bíro)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode