GPMF: Deň druhý

11.08.2014 20:14

V nedeľný podvečer sa odohrali ďalšie dva zápasy Gemerského pohára mladých, ktoré spolu rozhodli o prvom finalistovi. Tým sa stalo družstvo TITANS, ktoré po druhom víťazstve na turnaji má na konte štyri body a akýkoľvek zajtrajší výsledok ich už o finále pripraviť nemôže. Zajtra sa v priamom "zvieracom" súboji medzi Bielymi Škrečkami a Vesmírnymi Jaštermi rozhodne o druhom finalistovi.

Titans - Biele Škrečky 8:1

Hral sa veľmi pekný a rýchly miniflorbal zo strany na stranu. Škrečkom sa kombinačnou hrou darilo dostávať do dobrých príležitostí, z ktorých však mnohé nevyužili. Titánov sa snažili hlavne nepustiť k loptičke, čo bola dobrá taktika. Zápas sa zlomil na začiatku druhého polčasu, keď Titáni najprv odskočili na trojgólový rozdiel a potom hrali hru „nedáš – dostaneš“, keď každú nevyužitú príležitosť Škrečkov potrestali gólom. Potom sa už viac – menej len dohrávalo. Titáni si druhým víťazstvom zabezpečili postup do utorkového finále, Bielych Škrečkov čaká zajtra o piatej v podstate semifinále.

Titans: Šándor M. (1 asistencia) - Blahuta M. (2+4), Blahuta J. (1+0), Mázik, Vančík (2+1), Kučerák, Astaloš (1+0), Kyzek (2+0),

Biele Škrečky: Poljak - Múčka, Hronec P., Nosáľ, Útis, Mišurák (1+0), Farkaš, Bolhová V., Beracko

 

Vesmírni Jašteri - T"18" 15:6

Vesmírni Jašteri nastúpili v oklieštenej zostave, T18 naopak posilnili hráči, ktorí v sobotu hrať nemohli. Jašteri však mali v družstve čarodejníkov Kostoviča s Hutášom, spoľahlivo zahral aj Juraj Rohár a prakvapivo aj Macko Pu. Strelci Jašterov využili slabší deň brankára T18. Tým akoby viac hráčov na striedanie ublížilo. S pribúdajúcim časom sa z toho stávala exhibícia Jašterov, ktorí tak budú zajtra bojovať so Škrečkami vo „zvieracom semifinále“ o šancu na zlato.

Vesmírni Jašteri: Amrich - Kostovič (7+3), Hutáš P. (7+2), Rohár (1+0), Štork M. (0+1)

T"18": Tóth P. - Benda (1+0), Orságh, Totkovič (2+0), Brozman T. (2+0), Brozman M., Kurek (1+2), Rapčanň, Fačka

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode