2.liga (2): 1. a 2.kolo

28.10.2013 18:18

Družstvo mužov má za sebou premiéru v 2.lige SZFB - skupina Stred. Hráči majú za sebou prvé rozohranie, dalo prvý gól, zaznamenalo prvé vylúčenia - jednoducho všetko bolo prvý krát.
Do Dolného Kubína sme vycestovali v oklieštenej zostave, nuž sme veľké oči nemali. Zostava FBC SLOVAN: Gate - Stejkáčik, Fulles, Jude, Dedo, Navicichlid, Nervák, Geco, Umpalumpa (Nervák oslavoval narodeniny - gratulácia). Ako skončili zápasy 1.a 2.kola?



FBC SLOVAN - Meteníci Likavka 3:9 (1:0, 2:5, 0:4)
Štatistiky: https://m2stred.leaguerepublic.com/l/match/16117588.html
Na palubovke sa diali priam neuveriteľné veci, pretože v polovici zápasu sme viedli 2:0! Pravdu povediac nie sme na takéto situácie zvyknutí. Likavka správne odhadnúc naše schopnosti na nás totiž poslala zostavu zloženú z prevažne mladších hráčov. Po necelých desiatich minútach zápasu tak bolo stále 0:0, keď sa k strele dostal Jude a zaznamenal historický prvý gól FBC Slovan v 2.lige! Podľa oficiálneho zápisu mu nahrával Umpalumpa, podľa nás to bol Stejkáčik. Druhý gól sme pridali v druhej tretine po tom, čo si historickú premiéru na trestnej lavici odsedel Dedo Jozef. Jeho autorom bol po prihrávke Judeho Umpalumpa. Potom sa súper dostatočne naštval, znížil prakticky okamžite po rozohrávke bombou priamo zo stredu ihriska. Súper bol efektívnejší, až za stavu 2:4 sme konečne znížili vďaka bojovnosti Nerváka, ktorý prihral na druhý gól v zápase Umpalumpovi. Vzápätí Stejkáčik po vyšachovaní obrany nastrelil hornú žŕďku. V tretej tretine nás však už Likavka k mnohému nepustila. Využila 5 minútovú presilovku (premiérovo tento trest dostal Jude a na trestnej lavici takmer hodenou hokejkou zranil zapisovateľku) a na konci využila laxný prístup nemenovaného obrancu (vreli mu žily na hlave) na strelenie úplne zbytočných dvoch gólov.




Horehronec A - FBC SLOVAN 11:1 (3:0, 4:1, 4:0)
Štatistiky: https://m2stred.leaguerepublic.com/l/match/16117590.html
Druhý zápas sa už odohrával tak, ako sme pôvodne očakávali, že budú vyzerať oba. Zohratý súper nás nepúšťal k loptičke, nášmu obmedzenému kádru dochádzali sily. S týmto zápasom sme však nespokojní, lebo hoc by sme prehrali tak či tak, lepšie by sa nám hralo, keby sme držali loptičku dlhšie na hokejkách, zakladali útoky postupne, nie nahadzovaním vpred a viac sme kombinovali. Nevadí, vieme na čom popracovať. Jediným z nás, ktorý sa strelecky presadil bol Stejkáčik, ktorý si to za výkon v dvojzápase aj zaslúžil.



Výsledky ostatných zápasov:
Dolný Kubín
FBC Horehronec A - Žatva 90 Dolný Kubín 2:3
Žatva 90 Dolný Kubín - Meteníci Likavka 4:3 (5 minút pred koncom ešte Likavka viedla 3:1, víťazný gól padol 3 sekundy pred klaksónom...)

Turany
1.FBC Zvolen - FBK Turany 0:5
FBC Horehronec B - Dukla Ružomberok 6:9
FBC Horehornec B - 1.FBC Zvolen 11:1
Dukla Ružobmerok - FBK Turany 7:5

Tabuľka
1. Dukla Ružoberok 4b
2. Žatva 90 Dolný Kubín 4b
...
9. FBC Slovan Rimavská Sobota 0b 4:20

Program 3. a 4.kola (9. alebo 10. novembra)
Dolný Kubín
Horehronec B - Horehronec A
Dolný Kubín - Detva B
Dolný Kubín - Horehronec B
Detva B - Horehronec A

Dejisko druhého turnaja, ako aj dátum jeho odohrania je v riešení. Program:
Zvolen - FBC SLOVAN
Turany - Likavka
FBC SLOVAN - Turany
Likavka - Zvolen

Ďalšie info o súťaži: https://m2stred.leaguerepublic.com

P.S. Aký je to pokémon?

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode